Sunday, May 31, 2015

Kesäteatterikesä 2015: Arvonta

Kesäteatterikesän 2015 virallinen kesäarvonta järjestetään yhteistyössä työpaikkani, Turun kaupunginteatterin, kanssa.


Some Superfluous Opinions -blogin vankan perinteisessä, jo toista kertaa järjestettävässä kesäteatteriarvonnassa on tänä kesänä palkintona kaksi lippua Suomen omituisimpaan kesäkomediaan.

Kesäteatterikausi on vasta polkaistu käyntiin, mutta Helsingin Sanomat on jo ehtinyt nimetä tämän esityksen kesän 2015 "mitä ihmettä" -sarjan voittajaksi. Ja onhan se kai vähän outo. Vai kuka on aikaisemmin käynyt katsomassa jääkiekkoa kesällä?

Kyseessä on Naantalin Emma Teatterissa esitettävä lätkäkomedia Hockey Night. Selostaja Antero Mertaranta tekee Naantalissa näyttämödebyyttinsä: selostaa kohtauksia, haastattelee näyttelijöitä pelikatkoilla ja esittää sekä itseään että parissa kohtauksessa muutamia roolejakin. Näyttelijät Miska Kaukonen, Tom Petäjä ja Linda Wiklund yrittävät pysyä mukana vauhdissa.

Haastattelin pari viikkoa sitten Antsaa työni puolesta. Hän vakuutti, että tälle nauraa etenkin lätkää vierastava kansanosa. Onkohan tosiaan näin? Ota selvää! Voit päästä pääsylipun syrjään kiinni vastaamalla tämän blogipäivityksen kommenteissa seuraavaan, kuumottavaan kesäteatterikysymykseen:

Mitä teatteriesitystä odotat tänä kesänä eniten (ja miksi)?

Voittaja arvotaan heinäkuun alussa. Muistathan huolehtia siitä, ettet lähetä anonyymia kommenttia. Voittajaan olisi nimittäin tarkoitus saada aikanaan sähköpostitse yhteyttä.

Onnea arpajaisiin!

Kuva: Otto-Ville Väätäinen

12 comments:

 1. En osallistu itse arvontaan, koskapa olen menossa Hockey Nightia katsomaan 12.6. jo. Vastaan kuitenkin kysymykseesi, jotta odotan eniten varmaankin Tampereen Komediateatterin Tankki täyteen-pläjäystä ja siksi koska Risto Korhonen! Muita perusteluja ei tarvita ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D No onhan tuo hyvin perusteltu, ei voi kiistää!

   Delete
 2. Kruununpuiston kesäteatterissa on tänä kesänä Suklaasydän. :)

  leevilotta(at)luukku.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä – en ollut tiennytkään, että tällainen tulee! Pitää pistää korvan taakse, jos satun Imatran suuntaan kesäretkilläni. :) Onnea arvontaan!

   Delete
 3. Nyt joutuu kyllä sanomaan samat sanat kuin Talle...:D Tuo Tankki täyteen on siis ollut odotuslistallani melkein puoli vuotta, ihan vain koska sieltä löytyy se Korhosen Risto (nojoo onhan siinä mukana muitakin mahtavuuksia!). Paljon on myös muita esityksiä jotka haluaisin nähdä, mutta nähtäväksi jää minne tieni tulee viemään tänä kesänä.
  Oikein mukavaa kesäteatterikesää sinulle! :)

  peppi_penni@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Johan tässä alkaa uteliaisuus herätä esitystä kohtaan – mutta onneksi menen katsomaan Tankki täyteen jo tänä viikonloppuna! Onnea arpajaisiin ja sitä samaa sinulle! :)

   Delete
 4. Liput on ostettu jo Rapion Myllylle, mutta lisäksi vielä Kuninkaankartanon teatteria - terapian tarpeessa. Ja monta muuta varmaan tulee vastaan, kun kesäloma alkaa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos Kuninkaankartanon kesäteatteri olisi yhtään lähempänä omia kesäreittejäni, suuntaisin minäkin mielelläni Terapiaan – olisihan mukava olla mukana uuden teatterin ensimmäisessä kesässä! Pidä hauskaa teatterissa, ja onnea arvontaan!

   Delete
 5. Kyllä itse turkulaisena odotan ehdottomasti eniten juuri tätä Hockey Nightia! Naantalin Emma-teatterissa on ihana käydä (vaikka näytelmien taso hiuakn vaihtelee), varsinkin jos teatteri-iltaan yhdistää illallisen Naantalin satamassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sehän sattui sopivasti – arpaonnea sinulle, toivottavasti tärppää!

   Delete
 6. Tankki täyteen olis semmonen manselainen teatterielämys, että iloista nauruhepulia sitä katsellessa odottelen :-)
  t. Nelliina nääs
  nelliina at yahoo.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tankki täyteen -ensi-illassa ainakin oli tunnelma katossa, toivottavasti (ja todennäköisesti) sinullakin on hauskaa! Ja onnea arvontaan!

   Delete