Friday, July 3, 2015

Kesäteatterikesä: Arvonta ratkeaa

Some Superfluous Opinions -blogin perinteikäs, jo toisena perättäisenä kesänä järjestettävä kesäteatteriarvonta on päättynyt. Kohtalon käsi (toisin sanoen random.org-satunnaisnumerogeneraattori) on valinnut voittajaksi Nelliinan.

Nelliina nimesi odotetuimmaksi kesäteatteriesityksekseen Tampereen Komediateatterin Tankki täyteen -hupailun. Nelliina: jos olet jo ehtinyt käydä tankkaamassa, toivottavasti viihdyit – ja toivottavasti turkulainen lätkäläppä naurattaa myös.

Voittajalle luovutetaan tosiaan juhlallisesti liput osa-aikaisen työnantajani Turun Kaupunginteatterin Hockey Night -lätkäkomediaan. Ohjeet lippujen varaamiseen on sähköpostitettu Nelliinalle. Onneksi olkoon, ja hauskaa kiekkomatsia!


Terveisiä muuten kaikille Tanskasta!

Tiesittekö, että tanskalaiseen kesäkulttuuriin kuuluvat näytelmien sijaan revyyt? Pienilläkin tanskalaispaikkakunnilla on oma kesärevyynsä. Ruotsissa meno on sentään kotoisampaa – läpikulkumatkalla poimitussa turistiesitteessä mainostettiin kesänäytelmää, jossa suurtilallinen ja renki riiaavat samaa neitokaista. Ah. Asian äärellä ollaan naapurissakin.

Huomenna oma kierrokseni jatkuu suomalaisittain erään kesäisen keitoksen parissa. Palaillaan pian.

Kuva: Otto-Ville Väätäinen

1 comment:

  1. Ihan varmasti naurattaa turkulainen lätkäläppäkin, kun on jo tankattu täyteen Mansen kulttuuriantia :) Kiitos!
    T. Nelliina

    ReplyDelete