Wednesday, July 2, 2014

Kesäteatterikesä: Arvonta!

Kesäteatterikiertueeni heinäkuu starttaa viikonloppuna musikaalisissa merkeissä, mutta sitä ennen jotain ihan muuta. Nyt polkaistaan käyntiin Some Superfluous Opinions -blogin historian ensimmäinen arvonta!


Kesäteatterikesän teema-arvonta järjestetään yhteistyössä Nurmijärven Kivi-juhlien kanssa. Kivi-juhlat on Suomen vanhin (tänä vuonna komeat 61 vuotta) yhtäjaksoisesti harrastaja- ja talkoovoimin toteutettu kesäteatteritapahtuma. Kisan palkintona on kahden hengen lahjakortti juhlille. Kortti käy mihin tahansa juhlien näytökseen välillä 12.–24.8.

Vaan mitäpä voittaja pääsee katsomaan? Tämän kesän Kivi-juhlilla esitetään jo viime vuodelta tuttu, kansalliskirjailijan omaa elämää ja merkitystä luotaava Aleksis Kivi -musiikkinäytelmä. Henkilökohtaista kokemusta minulla ei tästä showsta ole, mutta ainakin Hesari kehui kyseessä olevan kesäteatteriesityksen parhaimmillaan!

Osallistu arvontaan vastaamalla tämän päivityksen kommenteissa seuraavaan kysymykseen: mikä on paras kesäinen teatterikokemuksesi?

Voittaja arvotaan elokuun ensimmäisenä päivänä. Huolehdithan vastatessasi, ettei kommenttisi ole täysin anonyymi. Onnellinen voittaja olisi mukava saada sähköpostitse kiinni arvonnan ratkettua...

Onnea matkaan!

Kuva: Asta Karell. Kurkista muuten Youtubesta katkelmia näytelmästä!

6 comments:

 1. Nyt tulee heti tietysti tuoreeltaan mieleen Helsingin Mustasaaressa parhaillaan pyörivä lastennäytelmä Vattumadon salaisuus. Lapset ja samalla äiti piti esityksestä vallan hirmusti. Ei ehkä se viilatuin esitys mutta juuri sellaista, mistä lapset pitävät. Mukana arvonnassa. :)

  ReplyDelete
 2. Tämän kesän paras on kyllä ollut tuo Puotilan kesäteatterin Liisa Ihmemaassa, se oli aivan ihana ja sympaattinen esitys, lastenteatteria parhaimmillaan. :)

  ReplyDelete
 3. Paras kokemus lienee vasta tulossa: jyväskyläisen Eurooppa neljän kesäroadmusikaalia "Synnyimme Lähtemään" olisi tarkoitus mennä katsomaan! Vaikuttaa kiinnostavalta!
  miianblogi(at)suomi24.fi

  ReplyDelete
 4. Viime vuonna olin katsomassa ''Vain elämää'' -nimistä näytelmää Kaivolan kesäteatterissa. Huumoririkas, pidin kyllä! :) irmeli.nieminen@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Ihan paras teatterikokemus on viime kesältä, kun pääsin samana päivänä kahdesti näkemään Kerran viel. Päivänäytöksessä työporukan kanssa ja illlalla miehen kanssa sama uusiksi. Luulin, ettei enää samoista kohtauksista tarvitsisi liikuttua, mutta kyllä vaan. Kyynel vieri poskelle vielä iltanäytöksessäkin. postin.tuomaa@gmail.com

  ReplyDelete
 6. Paras kesäinen teatterikokemus on juurikin Taaborin vuorelta ja Kivi-juhlista. Koko perheen voimin olimme katsomassa Kai Lehtisen ohjaamaa versiota Nummisuutareista. Tarkkaan en enää muista, mutta esityksestä jäi hyvä mieli (eikä vain siksi että ohjaaja sattui situmaan yleisössä). voikkuinen@gmail.com

  ReplyDelete